ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διαγωνισμός με δώρο 3 μπιμπερό Twistshake!

Τα αγαπημένα μας Twistshake μπιμπερό, για τα οποία σου είχα μιλήσει εδώ, τώρα μπορούν να γίνουν δικά σας! Σε συνεργασία με την εταιρεία Twistshake Greece κάνουμε δώρο σε 3 τυχερούς από 1 μπιμπερό Twistshake της επιλογής τους. Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:

1.Κάντε FOLLOW στη σελίδα instagram  του  HOW ARE YOU MUM, εδώ: https://www.instagram.com/how_are_you_mum/?hl=el

2.Κάντε FOLLOW στη σελίδα instagram της εταιρείας Twistsake, εδώ: https://www.instagram.com/twistshake_greece/?hl=el

  1. Κάντε FOLLOW στη σελίδα instagram της εταιρείας Ready for baby, εδώ: https://www.instagram.com/readyforbaby/?hl=el

4.Σε σχόλιο κάτω από τη φωτό κάντε tag  3 φίλους σας, που θα ήθελαν να διεκδικήσουν το δώρο.

Ο διαγωνισμός ξεκινάει σήμερα 14/05/2018, και  θα λήξει στις 27/05/2018, και ώρα 23:59.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας πρέπει να ακολουθήσετε και τα 4 βήματα!

Όροι διαγωνισμού:

1.To instagam  page της Howareyoumum, διοργανώνει διαγωνισμό σύμφωνα με την κατωτέρω περιγραφόμενη διαδικασία, μέσω της οποίας θα διανεμηθούν στους τυχερούς τα παραπάνω δώρα.

2.Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό μπορούν να αποκτήσουν όσα φυσικά πρόσωπα διαμένουν στην Ελλάδα. Εξαιρούνται όσοι εργάζονται στη Howareyoumum.gr, ή συνδεδεμένες με αυτές εταιρίες, καθώς και τα άτομα που εμπλέκονται άμεσα με την διαχείριση της εν λόγω προωθητικής ενέργειας και οι συγγενείς όλων των παραπάνω έως β’ βαθμού.

3.Η διαδικασία έχει ως εξής: Από τις 14/05/2018 έως τις 27/05/2018 όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στον διαγωνισμό θα πρέπει να κάνουν follow στις παραπάνω σελίδες και comment, tag 3 φίλους στο post του διαγωνισμού.3  τυχεροί θα κερδίσουν από 1 μπιμπερό της επιλογής τους.

4.Για την ανάδειξη των νικητών  θα διεξαχθεί κλήρωση.

5.Κατά την κλήρωση θα αναδειχθούν  και 3 αναπληρωματικοί νικητές, στους οποίους θα διατεθούν  τα δώρα  που τυχόν δεν θα παραληφθούν  εγκαίρως ή δεν θα απονεμηθούν στους αρχικούς νικητές λόγω ακύρωσης της συμμετοχής. Εάν οι πρώτοι νικητές δεν επικοινωνήσουν μαζί μας για να μας δώσουν τα στοιχεία τους εντός 3 ημερών από  την ανάδειξη τους, τότε τα δώρα πάνε στους δεύτερους νικητές.

6.Η Howareyoumum.gr διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει τo όνομα του νικητή στον ιστότοπο https://www.instagram.com/how_are_you_mum/?hl=el. Με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες δίνουν τη ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση τους για την ανωτέρω ανακοίνωση των ονομάτων τους.

7.Η Howareyoumum.gr δικαιούται να μεταβάλει τους όρους του διαγωνισμού ή να τον ανακαλέσει, σε οποιοδήποτε χρόνο, με ανακοίνωση στο instagram.

8.Η Howareyoumum.gr  διατηρεί το δικαίωμα, σύμφωνα με τη δική της κρίση, να ακυρώσει οποιαδήποτε συμμετοχή θεωρεί ότι αντιβαίνει στους επίσημους όρους και προϋποθέσεις της κλήρωσης ή βλάπτει την ορθή και αμερόληπτη διεξαγωγή του διαγωνισμού.

9.Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των ανωτέρω όρων συμμετοχής.

 

Πολλά ευχαριστώ στην εταιρεία Twistshake Greece, για τα υπέροχα δώρα της και την εμπιστοσύνη που μας δείχνει!!! 

Καλή επιτυχία σε όλους!

 

0 comments on “Διαγωνισμός με δώρο 3 μπιμπερό Twistshake!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: