ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κέρδισε την λαμπάδα Miraculous Ladybug, για το βαφτιστήρι σου.

Για μια ακόμη χρονιά η Giochi Preziosi φέρνει τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών παρέα με την πασχαλινή τους λαμπάδα. Από την συλλογή τους δεν θα μπορούσε να λείψει η Miraculous Ladybug, που όλα τα κορίτσια αγαπούν.

Δείτε εδώ το βίντεο:

 

Χαρακτηριστικά Λαμπάδας Miraculous:

Μυστικό Ημερολόγιο όπου το κοριτσάκι μπορεί να γράφει τα δικά του μυστικά!

Με μαρκαδόρο και ειδική θήκη για φωτογραφία. Επίσης περιέχει τσαντάκι Ladybug με δύο όψεις και θήκη με βύσμα για σύνδεση με συσκευή MP3 (η συσκευή δεν περιέχεται) για μουσική! Ακόμα περιλαμβάνει αποσπώμενη κασετίνα, λουκετάκι με κλειδί και φυσικά ζωγραφιστό κερί!

Σε συνεργασία με την Giochi Preziosi, κάνουμε δώρο σε 1 τυχερό παιδάκι την λαμπάδα Miraculous Ladybug! Για να την διεκδικήσετε ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1.Κάντε FOLLOW στη σελίδα Instagram  του  How are you mum, εδώ: https://www.instagram.com/how_are_you_mum/?hl=el

2.Κάντε FOLLOW στη σελίδα instagram της εταιρείας  Giochi Preziosi, εδώ: https://www.instagram.com/giochipreziosihellas/?hl=el

3.Kάντε tag  3 φίλους σας, που θα ήθελαν να διεκδικήσουν το δώρο.

Ο διαγωνισμός ξεκινάει  στις 05/04/2019 και  θα λήξει στις  10/04/2019 και ώρα 23:59.

ΠΡΟΣΟΧΗ.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας πρέπει να ακολουθήσετε και τα 3 βήματα!

Όροι διαγωνισμού:

1.To INSTAGRAM Page του Howareyoumum διοργανώνει διαγωνισμό σε συνεργασία με την Giochi Preziosi , σύμφωνα με την κατωτέρω περιγραφόμενη διαδικασία, μέσω της οποίας θα διανεμηθεί στον τυχερό  το παραπάνω δώρο.

2.Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό μπορούν να αποκτήσουν όσα φυσικά πρόσωπα διαμένουν στην Ελλάδα.

3.Για την ανάδειξη του νικητή  θα διεξαχθεί κλήρωση.

4.Κατά την κλήρωση θα αναδειχθεί  και 1 αναπληρωματικός  νικητής, στον οποίο θα διατεθεί  το δώρο  που τυχόν δεν θα παραληφθεί  εγκαίρως ή δεν θα απονεμηθεί στον αρχικό νικητή λόγω ακύρωσης της συμμετοχής. Εάν ο πρώτος  νικητής δεν επικοινωνήσει μαζί μας για να μας δώσει τα στοιχεία του εντός 3 ημερών από  την ανάδειξη του, τότε το δώρο πάει στον δεύτερο νικητή.

5.Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό αποδέχονται την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων για τους σκοπούς του διαγωνισμού.

6.Τα προσωπικά δεδομένα των νικητών που συλλέγονται για τον διαγωνισμό (ήτοι : Όνομα, Επώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο) χρησιμοποιούνται για την επικοινωνία με αυτούς και την αποστολή των δώρων τους.

7.Τα δεδομένα που συλλέγονται, κατά τον ως άνω τρόπο, διατηρούνται ασφαλώς και κοινοποιούνται στην εταιρεία Giochi Preziosi Hellas, που παρέχει τα δώρα του διαγωνισμού, και από αυτήν στις απευθείας συνεργαζόμενες μαζί της εταιρείες παροχής ταχυδρομικών υπηρεσιών, χρησιμοποιούνται δε από αυτές αποκλειστικά και μόνον για την αποστολή των δώρων στους αναδειχθέντες νικητές και διατηρούνται μόνον για τον αναγκαίο  χρόνο αποστολής των δώρων.

8.Το blog Howareyoumum.gr δικαιούται να μεταβάλει τους όρους του διαγωνισμού ή να τον ανακαλέσει, σε οποιοδήποτε χρόνο, με ανακοίνωση στο facebook  page.

9.Το blog Howareyoumum.gr  διατηρεί το δικαίωμα, σύμφωνα με τη δική της κρίση, να ακυρώσει οποιαδήποτε συμμετοχή θεωρεί ότι αντιβαίνει στους επίσημους όρους και προϋποθέσεις της κλήρωσης ή βλάπτει την ορθή και αμερόληπτη διεξαγωγή του διαγωνισμού.

10.Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των ανωτέρω όρων συμμετοχής.

Ευχαριστούμε θερμά την Giochi Preziosi!

 

 

 

0 comments on “Κέρδισε την λαμπάδα Miraculous Ladybug, για το βαφτιστήρι σου.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: