Food Wednesday Γλυκά

Σοκολατένια κουνελάκια

Το Pinterest είναι γεμάτο με υπέροχες ιδέες για το Πάσχα. Μία από αυτές είναι η παρακάτω την οποία μόλις την είδα σκέφτηκα ότι πρέπει να την ανεβάσω στο blog για 2 λόγους. Πρώτον γιατί είναι πανεύκολη και μπορείς να την κάνεις παρέα με τα παιδιά σου και δεύτερον γιατί είναι τόσο χαριτωμένα αυτά τα κουνελάκια που με ξετρέλαναν.

Η ιδέα και όλες οι φωτό είναι από το number2pencil.com

Θα χρειαστείς:

Μια φόρμα σιλικόνης για σοκολατάκια σε σχήμα κουνελάκι.

Λευκή σοκολάτα λιωμένη

Κουφετάκια πολύχρωμα, τρούφα κτλ

Πως θα τα φτιάξεις:

Δώσε στο παιδί σου τα κουφέτα και την τρούφα για να γεμίσει τα καλουπάκια. Μετά το βοηθάς να γεμίσει τα καλούπια με την λιωμένη σοκολάτα και τα αφήνουμε να κρυώσουν στο ψυγείο μέχρι να σταθεροποιηθούν. Έπειτα τα ξεφορμάρεις και είναι έτοιμα!

0 comments on “Σοκολατένια κουνελάκια

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: