ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Γνωρίστε και κερδίστε το επιτραπέζιο παιχνίδι Σκυλάκι Μπανάκι!

Χριστούγεννα και επιτραπέζια παιχνίδια πάνε πακέτο! Όλα τα παιδιά μικρά και μεγάλα, λατρεύουν να παίζουν επιτραπέζια και να διασκεδάζουν με την ψυχή τους! Οι γιορτές μας δίνουν αυτή την ευκαιρία  και τί καλύτερο από ένα διασκεδαστικό επιτραπέζιο για όλη την οικογένεια;

Το Σκυλάκι μπανάκι, είναι ένα από αυτά. Ικανοποιεί τις συναγωνιστικές απαιτήσεις του μικρού σας αλλά και την επιθυμία του να γελάσει και να διασκεδάσει  παρέα με τους φίλους του και τους γονείς του, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να μην θες να  παίξεις με το Σκυλάκι  Μπανάκι!

Πώς παίζεται:

Κάθε παίκτης ρίχνει το ζάρι και  προχωρά στο ταμπλό ανοίγοντας τη βρύση, πλένοντας και καθαρίζοντας το Σκυλάκι! Προσοχή, μπορεί να χάσεις αν το σκυλάκι τιναχτεί και πετάξει νερό! Όποιος φτάσει πρώτος στο τέλος κερδίζει! Μπορείς να το παίξεις με αληθινό νερό ή και χωρίς…. και γονείς μην ανησυχείτε για το νερό… είναι αρκετό για να κάνει το παιχνίδι άκρως πο διασκεδαστικό αλλά όχι τόσο πολύ ώστε να δημιουργήσει… ακαταστασία!

Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι για 2-4 παίκτες.

Κατάλληλο για παιδιά από 4 ετών και άνω.

 

 

Σε συνεργασία με την εταιρεία Giochi Preziosi, κάνουμε δώρο σε έναν τυχερό το επιτραπέζιο παιχνίδι Σκυλάκι Μπανάκι. Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

 

1.Κάντε FOLLOW στη σελίδα Instagram  του  How are you mum, εδώ: https://www.instagram.com/how_are_you_mum/?hl=el

2.Κάντε FOLLOW στη σελίδα instagram της εταιρείας  Giochi Preziosi, εδώ: https://www.instagram.com/giochipreziosihellas/?hl=el

3.Kάντε tag  3 φίλους σας, που θα ήθελαν να διεκδικήσουν το δώρο.

Ο διαγωνισμός ξεκινάει σήμερα  18/12 /2017, και  θα λήξει στις  24/12/2017, και ώρα 23:59.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας πρέπει να ακολουθήσετε και τα 3 βήματα!

 

Όροι διαγωνισμού:

1.To INSTAGRAM Page της Howareyoumum διοργανώνει διαγωνισμό σε συνεργασία με την Giochi Preziosi , σύμφωνα με την κατωτέρω περιγραφόμενη διαδικασία, μέσω της οποίας θα διανεμηθεί στον τυχερό  το παραπάνω δώρο.

2.Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό μπορούν να αποκτήσουν όσα φυσικά πρόσωπα διαμένουν στην Ελλάδα. Εξαιρούνται όσοι εργάζονται στη Howareyoumum.gr, ή συνδεδεμένες με αυτές εταιρίες, καθώς και τα άτομα που εμπλέκονται άμεσα με την διαχείριση της εν λόγω προωθητικής ενέργειας και οι συγγενείς όλων των παραπάνω έως β’ βαθμού.

3.Η διαδικασία έχει ως εξής: Από τις 18/12/2017 έως τις 24/12 /2017 όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στον διαγωνισμό θα πρέπει να κάνουν follow στις παραπάνω σελίδες και tag 3 φίλους στο post του διαγωνισμού.

4.Για την ανάδειξη του νικητή  θα διεξαχθεί κλήρωση.

5.Κατά την κλήρωση θα αναδειχθεί  και 1 αναπληρωματικός  νικητής, στον οποίο θα διατεθεί  το δώρο  που τυχόν δεν θα παραληφθεί  εγκαίρως ή δεν θα απονεμηθεί στον αρχικό νικητή λόγω ακύρωσης της συμμετοχής. Εάν ο πρώτος  νικητής δεν επικοινωνήσει μαζί μας για να μας δώσει τα στοιχεία του εντός 3 ημερών από  την ανάδειξη του, τότε το δώρο πάει στον δεύτερο νικητή.

6.Η Howareyoumum.gr διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει τo όνομα του νικητή στον ιστότοπο https://www.instagram.com/how_are_you_mum/?hl=el. Με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες δίνουν τη ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση τους για την ανωτέρω ανακοίνωση των ονομάτων τους.

7.Η Howareyoumum.gr δικαιούται να μεταβάλει τους όρους του διαγωνισμού ή να τον ανακαλέσει, σε οποιοδήποτε χρόνο, με ανακοίνωση στο INSTAGRAM page.

8.Η Howareyoumum.gr  διατηρεί το δικαίωμα, σύμφωνα με τη δική της κρίση, να ακυρώσει οποιαδήποτε συμμετοχή θεωρεί ότι αντιβαίνει στους επίσημους όρους και προϋποθέσεις της κλήρωσης ή βλάπτει την ορθή και αμερόληπτη διεξαγωγή του διαγωνισμού.

9.Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των ανωτέρω όρων συμμετοχής.

Ευχαριστούμε θερμά την Giochi Preziosi!

 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

 

0 comments on “Γνωρίστε και κερδίστε το επιτραπέζιο παιχνίδι Σκυλάκι Μπανάκι!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: