ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ Παιδικά

Τα βιβλία που ζωντανεύουν!

Όταν ήμουν μικρή και διάβαζα ένα βιβλίο που μου άρεσε πολύ, ευχόμουν οι  ήρωες να μπορούσαν να ζωντανέψουν. Πού να φανταζόμουν ότι κάποια στιγμή αυτό θα γίνει πραγματικότητα! Ε, ναι λοιπόν το μέλλον είναι εδώ και τα βιβλία που ζωντανεύουν είναι πραγματικότητα. Tα Livebooks είναι κανονικά έντυπα βιβλία που συνοδεύονται από μία δωρεάν εφαρμογή για κινητά ή tablet τεχνολογίας Android ή iOS, με την χρήση της οποίας τα βιβλία ζωντανεύουν το περιεχόμενό τους σε 3D, με κίνηση και ήχο, μέσω της κάμερας της συσκευής. Είναι πολύ απλό, κατεβάζουμε την εφαρμογή και σκανάρουμε με το κινητό ή το tablet μας τις σελίδες του βιβλίου που έχουν το ειδικό σύμβολο και μαγικά οι ήρωες του βιβλίου ζωντανεύουν μπροστά μας! Περπατούν και μπορείς να τους μεγαλώσεις, να τους μικρύνεις να τους γυρίσεις δεξιά, αριστερά, γύρω-γύρω.

Συγκεκριμένα στο βιβλίο: Οι δεινόσαυροι επιστρέφουν, μπορείς να δεις τους δεινόσαυρους να περπατάνε στο σαλόνι σου και  να βρυχώνται, ενώ παράλληλα μαθαίνεις πολλές πληροφορίες για τον κάθε δεινόσαυρο ξεχωριστά, κάνεις βόλτα στο πάρκο των δεινοσαύρων με τη νέα λειτουργία εικονικής πραγματικότητας και διαβάζεις το παραμύθι με τον αγαπημένο Ντίνο.

     

Μπορείς να το βρεις σε επιλεγμένα σημεία πώλησης και διαδικτυακά εδώ:

Οι δεινόσαυροι επιστρέφουν

Το άλλο αγαπημένο βιβλίο της μικρής μου από τα livebooks είναι το: Μαθαίνω τα γράμματα με τη Ρενάτα. Μια γλυκιά γατούλα μας ξεναγεί στο βιβλίο μέσα από ένα ρυθμικό παραμύθι και μας μαθαίνει τα γράμματα. Διασκεδαστικό κι εκπαιδευτικό ταυτόχρονα, τα γράμματα ζωντανεύουν μπροστά μας σε μορφή 3D και το παιδί  μαθαίνει τον σωστό τρόπο γραφής τους ενώ  μπορεί  να ακούσει  την ονομασία αλλά και τη φωνή του κάθε γράμματος. Υπέροχος και πρωτότυπος τρόπος μάθησης της αλφαβήτα σε παιδιά προσχολικής ηλικίας και παιδιά της Ά Δημοτικού. Όσο για την Ρενάτα, μόλις σκανάρεις το ειδικό σύμβολο στο εξώφυλλο του βιβλίου θα τη δεις να ζωντανεύει και μπορείς να βγεις φωτογραφία μαζί της  καθώς και να γράψεις όποιο κείμενο θες, ώστε να γίνει ένα “3D πανό”.

     

Μπορείς να το βρεις σε επιλεγμένα σημεία πώλησης και διαδικτυακά εδώ:

Μαθαίνω τα γράμματα με τη Ρενάτα

Στην ίδια σειρά με βιβλία που ζωντανεύουν είναι και τα παρακάτω:

1.Το ηλιακό σύστημα σε 3D

Εκπληκτική τεχνολογία που απεικονίζει τους πλανήτες σε 3D και σας ταξιδεύει στον διαστημικό σταθμό του ESA! Μπορείς να το δεις εδώ: http://bit.ly/2iJrI4n

2.Οι βασιλιάδες της ζούγκλας

10 ζώα ζωντανεύουν πάνω στο βιβλίο σε 3D, με κίνηση και ήχο! Σημάδεψε το εξώφυλλο και βγες φωτογραφία με ένα από τα 10 ζώα! Μπορείς να το δεις εδώ: http://bit.ly/2B6wr73

3.Τα ζώα της Φάρμας

Εκπληκτική τεχνολογία που ζωντανεύει τα ζώα πάνω στο βιβλίο! Μπορείς να το δεις εδώ: http://bit.ly/2zw1dtD

4.Η Κοκκινοσκουφίτσα φοράει κίτρινα

Σε αυτό το βιβλίο θα βρείτε μία διαφορετική προσέγγιση του κλασσικού παραμυθιού, θα ζωγραφίσετε τις σελίδες με όλα τα χρώματα που ξέρετε και θα ακούσετε την ιστορία της Κοκκινοσκουφίτσας… αλλιώς! Μπορείς να το δεις εδώ: http://bit.ly/2BgDoDi

5.Χριστουγεννιάτικο Μυστικό

Σε αυτό το μαγικό βιβλίο, κάθε σελίδα δίνει ζωή σε ένα γνωστό χριστουγεννιάτικο αντικείμενο και όλα μαζί συνθέτουν μία απίθανη ιστορία! Βάλτε χρώματα και φαντασία για να ζωγραφίστε τις σελίδες και ακούστε την ιστορία από τη χαριτωμένη χριστουγεννιάτικη νεράιδα! Μπορείς να το δεις εδώ: http://bit.ly/2A31Fyz

 

Σε συνεργασία με την εταιρεία Livebooks.gr, κάνουμε δώρο σε 1 τυχερό το βιβλίο της επιλογής του από τη σειρά: Τα βιβλία που ζωντανεύουν!

Για να μπεις στον διαγωνισμό πρέπει να ακολουθήσεις τα παρακάτω απλά βήματα:

1.Κάντε FOLLOW στη σελίδα facebook  του  HOW ARE YOU MUM, εδώ: https://www.facebook.com/howareyoumum/

2.Κάντε FOLLOW στη σελίδα facebook της εταιρείας Livebooks.gr εδώ: https://www.facebook.com/livebooksgr/?ref=br_rs

3.Σε σχόλιο κάτω από τη φωτό πείτε μας ποιό βιβλίο διεκδικείτε &  κάντε tag  3 φίλους σας, που θα ήθελαν να διεκδικήσουν το δώρο.

Ο διαγωνισμός ξεκινάει σήμερα 27/11 /2017, και  θα λήξει την 30/11/2017, και ώρα 23:59.

ΠΡΟΣΟΧΗ.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας πρέπει να ακολουθήσετε και τα 3 βήματα!

 

Όροι διαγωνισμού:

1.To FACEBOOK Page της Howareyoumum, διοργανώνει διαγωνισμό σύμφωνα με την κατωτέρω περιγραφόμενη διαδικασία, μέσω της οποίας θα διανεμηθεί στον τυχερό  το παραπάνω δώρο.

2.Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό μπορούν να αποκτήσουν όσα φυσικά πρόσωπα διαμένουν στην Ελλάδα. Εξαιρούνται όσοι εργάζονται στη Howareyoumum.gr, ή συνδεδεμένες με αυτές εταιρίες, καθώς και τα άτομα που εμπλέκονται άμεσα με την διαχείριση της εν λόγω προωθητικής ενέργειας και οι συγγενείς όλων των παραπάνω έως β’ βαθμού.

3.Η διαδικασία έχει ως εξής: Από τις 27/11/2017 έως τις 30/11/2017 όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στον διαγωνισμό θα πρέπει να κάνουν follow στις παραπάνω σελίδες και comment, tag 3 φίλους στο post του διαγωνισμού.

4.Για την ανάδειξη του νικητή  θα διεξαχθεί κλήρωση.

5.Κατά την κλήρωση θα αναδειχθεί  και 1 αναπληρωματικός  νικητής, στον οποίο θα διατεθεί  το δώρο  που τυχόν δεν θα παραληφθεί  εγκαίρως ή δεν θα απονεμηθεί στον αρχικό νικητή λόγω ακύρωσης της συμμετοχής. Εάν ο πρώτος  νικητής δεν επικοινωνήσει μαζί μας για να μας δώσει τα στοιχεία του εντός 3 ημερών από  την ανάδειξη του, τότε το δώρο πάει στον δεύτερο νικητή.

6.Η Howareyoumum.gr διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει τo όνομα του νικητή στον ιστότοπο http://bit.ly/2qz2JlM  . Με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες δίνουν τη ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση τους για την ανωτέρω ανακοίνωση των ονομάτων τους.

7.Η Howareyoumum.gr δικαιούται να μεταβάλει τους όρους του διαγωνισμού ή να τον ανακαλέσει, σε οποιοδήποτε χρόνο, με ανακοίνωση στο facebook page.

8.Η Howareyoumum.gr  διατηρεί το δικαίωμα, σύμφωνα με τη δική της κρίση, να ακυρώσει οποιαδήποτε συμμετοχή θεωρεί ότι αντιβαίνει στους επίσημους όρους και προϋποθέσεις της κλήρωσης ή βλάπτει την ορθή και αμερόληπτη διεξαγωγή του διαγωνισμού.

9.Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των ανωτέρω όρων συμμετοχής.

Πολλά ευχαριστώ στην εταιρεία Livebooks.gr, για τα υπέροχα δώρα της και την εμπιστοσύνη που μας δείχνει!!!

Καλή επιτυχία σε όλους!!!

3 comments on “Τα βιβλία που ζωντανεύουν!

  1. Πόλη όμορφα ολα τα βιβλία σας

    Αρέσει σε 1 άτομο

  2. Οι δεινόσαυροι επιστρεφουν💞💞ευχαριστούμε πολύ για το εξαιρετικό δώρο 💖💖💙💚💜💛

    Αρέσει σε 1 άτομο

  3. Οι δεινόσαυροι επιστρέφουν

    Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: