ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Παιδικά

Κιλόμπο, ο βρόμικος ελεφαντάκος. Reviews και διαγωνισμός.

Ακόμη μία βιβλιοπρόταση, από τις αγαπημένες εκδόσεις Μεταίχμιο, η οποία μιλάει για τους πρόσφυγες. Πώς γίνεται θα μου πεις, ένα παραμύθι που αναφέρεται  σε μικρά παιδιά να μιλάει για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα; Απλά και κατανοητά θα σου πω, εγώ.

Αφού ο Κιλόμπο είναι υπαρκτό, λούτρινο ελεφαντάκι. Έχει ζήσει τις κακουχίες της προσφυγιάς, αλλά στάθηκε  τυχερό αφού μια καλή γιαγιά το φρόντισε, και τώρα ζει  χαρούμενο στην αγκαλιά ενός παιδιού.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα  από την αρχή. Τον Κιλόμπο τον βρήκε μια γιαγιά, βρόμικο και κουρασμένο στη Λέσβο, όπου κανείς δεν ξέρει πώς βρέθηκε εκεί. Φαντάζει τόσο ξένος και διαφορετικός, όμως είναι ίδιος με όλα τα παιδιά του κόσμου, με αυτά που κοιμούνται στο καθαρό τους κρεβάτι, καλοταϊσμένα  και καλοφροντισμένα  και με αυτά που ζουν στους καταυλισμούς.

Με κέρδισε ο Κιλόμπο από την αρχή της  ιστορίας του, γιατί φαντάζει στα μάτια  μου σαν  ένα μικρό παιδάκι που έφτασε στην Ελλάδα για να ζήσει μια καλύτερη ζωή. Στην αρχή είναι πολύ δύσκολη η επικοινωνία μαζί του όμως με υπομονή η καλή γιαγιά, καταφέρνει να τον φροντίσει και να του χαρίσει τη ζεστασιά που αποζητά.

Με την  ιστορία του Κιλόμπο το παιδί κατανοεί τη διαφορετικότητα, αλλά και  ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι, και έχουν δικαίωμα σε μια ελεύθερη, ασφαλής  ζωή. Δύσκολες καταστάσεις και στενάχωρες για να τις δεχτεί  ένα μικρό παιδί, αλλά η ζωή που ζούμε δεν είναι μόνο χαρές και τραγούδια για όλο τον κόσμο. Έτσι μαθαίνει το παιδί να σέβεται τον πλησίον του και να ευχαριστεί το Θεό για όλα αυτά που εκείνο έχει και τα θεωρεί δεδομένα!

Διαβάστε στο παιδί σας την ιστορία του Κιλόμπο. Είναι ένα βαθιά ευαίσθητο βιβλίο, μια αληθινή ιστορία, και αυτό το κάνει ακόμη πιο συγκινητικό!

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και μπορείτε να το βρείτε εδώ: http://www.metaixmio.gr/products/4825–.aspx

 

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να σας αφήσουμε χωρίς διαγωνισμό, για αυτό ένας τυχερός κερδίζει το βιβλίο. Για να δηλώσετε συμμετοχή:

1.Κάντε FOLLOW στη σελίδα facebook  του HOW ARE YOU MUM, εδώ: http://bit.ly/2qz2JlM

2.Κάντε FOLLOW στη σελίδα facebook των εκδόσεων Μεταίχμιο, εδώ: https://www.facebook.com/ekdoseis.metaixmio/?fref=ts

3.Σε σχόλιο κάτω από  τη φωτό κάντε tag  φίλους σας, που θα ήθελαν να το διεκδικήσουν.

Ο διαγωνισμός ξεκινάει σήμερα 20/06/2017, και  θα λήξει την Παρασκεύή 23/06/2017, και ώρα 23:59.

 

Οι όροι του διαγωνισμού είναι οι παρακάτω:

1.To FACEBOOK Page της Howareyoumum, διοργανώνει διαγωνισμό σύμφωνα με την κατωτέρω περιγραφόμενη διαδικασία, μέσω της οποίας θα διανεμηθεί στον τυχερό το βιβλίο: Κιλόμπο, ο βρόμικος ελεφαντάκος.

2.Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό μπορούν να αποκτήσουν όσα φυσικά πρόσωπα διαμένουν στην Ελλάδα. Εξαιρούνται όσοι εργάζονται στη Howareyoumum.gr, ή συνδεδεμένες με αυτές εταιρίες, καθώς και τα άτομα που εμπλέκονται άμεσα με την διαχείριση της εν λόγω προωθητικής ενέργειας και οι συγγενείς όλων των παραπάνω έως β’ βαθμού.

3.Η διαδικασία έχει ως εξής: Από τις 20/06/2017 έως τις 23/06/2017 όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στον διαγωνισμό θα πρέπει να κάνουν follow στις παραπάνω σελίδες και comment στο Post του διαγωνισμού.1 τυχερός θα κερδίσει το  βιβλίο. Προσοχή. Απαραίτητη προϋπόθεση να ακολουθήσετε και τα 3 βήματα, για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας!

4.Για την ανάδειξη του νικητή θα διεξαχθεί 1 κλήρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις  23 Ιουνίου  2017.

5.Κατά την κλήρωση θα αναδειχθεί και 1 αναπληρωματικός  νικητής, στον οποίο θα διατεθεί το δώρο που τυχόν δεν θα παραληφθεί εγκαίρως ή δεν θα απονεμηθεί στον αρχικό νικητή  λόγω ακύρωσης της συμμετοχής. Εάν ο πρώτος νικητής δεν επικοινωνήσει μαζί μας για να μας δώσει τα στοιχεία του εντός 3 ημερών από την ανάδειξη του, τότε το δώρο  πάει  στον δεύτερο νικητή.

 

  • Οι νικητές που κατοικούν στην Αττική παραλαμβάνουν το αντίτυπό τους από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118, Αθήνα)
  • Οι νικητές που κατοικούν στην υπόλοιπη Ελλάδα θα το λάβουν ταχυδρομικά κατόπιν συνεννόησης.

 

6.Η Howareyoumum.gr διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει τo όνομα του νικητή στον ιστότοπο http://bit.ly/2qz2JlM  . Με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, οι ‘Συμμετέχοντες’ δίνουν τη ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση τους για την ανωτέρω ανακοίνωση των ονομάτων τους.

7.Η Howareyoumum.gr δικαιούται να μεταβάλει τους όρους του διαγωνισμού ή να τον ανακαλέσει, σε οποιοδήποτε χρόνο, με ανακοίνωση στο facebook page.

8.Η Howareyoumum.gr  διατηρεί το δικαίωμα, σύμφωνα με τη δική της κρίση, να ακυρώσει οποιαδήποτε συμμετοχή θεωρεί ότι αντιβαίνει στους επίσημους όρους και προϋποθέσεις της κλήρωσης ή βλάπτει την ορθή και αμερόληπτη διεξαγωγή του διαγωνισμού.

9.Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των ανωτέρω όρων συμμετοχής.

Καλή επιτυχία σε όλους!!!

0 comments on “Κιλόμπο, ο βρόμικος ελεφαντάκος. Reviews και διαγωνισμός.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: