ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Βιβλιοδιαγωνισμός στο instagram.

ΕΛΗΞΕ! Ο τυχερός που κερδίζει το βιβλίο είναι ο @lilac_vibe και αναδείχθηκε με κλήρωση μεσω του random.org. Σας ευχαριστούμε όλους για τις συμμετοχές σας. Έρχονται πολλοί νέοι διαγωνισμοί. Stay tuned!!!

 

 

Οι εκδόσεις Διόπτρα χαρίζουν σε έναν τυχερό ένα αντίτυπο του βιβλίου, Χάρτινες Μνήμες.

Μπορείτε να διαβάσετε reviews εδώ: http://bit.ly/2nOyrgB

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:

1.Κάντε FOLLOW στη σελίδα INSTAGRAM  του https://www.instagram.com/how_are_you_mum/

2.Κάντε FOLLOW στη σελίδα INSTAGRAM της https://www.instagram.com/dioptrabooks/

3.Σε σχόλιο κάτω απο τη φωτό κάντε tag κάποιον φίλο σας, που θα ήθελε να το διεκδικήσει.

Ο διαγωνισμός ξεκινάει σήμερα 30/3/2017, και  θα λήξει την Κυριακή 2 Απριλίου 2017.

Όροι διαγωνισμού:

1.To INSTAGRAM Page της Howareyoumum, διοργανώνει διαγωνισμό σύμφωνα με την κατωτέρω περιγραφόμενη διαδικασία, μέσω της οποίας θα διανεμηθεί στον τυχερό το παραπάνω δώρο.

2. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό μπορούν να αποκτήσουν όσα φυσικά πρόσωπα διαμένουν στην Ελλάδα. Εξαιρούνται όσοι εργάζονται στη Howareyoumum.gr, ή συνδεδεμένες με αυτές εταιρίες, καθώς και τα άτομα που εμπλέκονται άμεσα με την διαχείριση της εν λόγω προωθητικής ενέργειας και οι συγγενείς όλων των παραπάνω έως β’ βαθμού.

3. Η διαδικασία έχει ως εξής: Από τις 30 Mαρτίου 2017 έως τις 2 Απριλίου 2017 όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στον διαγωνισμό θα πρέπει να κάνουν follow στις παραπάνω σελίδες και comment στο Post του διαγωνισμού. 1 τυχερός θα κερδίσει το βιβλίο.

4.Για την ανάδειξη του νικητή θα διεξαχθεί 1 κλήρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της εταιρείας στις 2 Απριλίου 2017.

5.Κατά την κλήρωση θα αναδειχθεί  και 1 αναπληρωματικός νικητής, στον οποίο θα διατεθεί το δώρο που τυχόν δεν θα παραληφθεί εγκαίρως ή δεν θα απονεμηθεί στον αρχικό νικητή λόγω ακύρωσης της συμμετοχής.

6.Η Howareyoumum.gr διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει τo όνομα του νικητή στον ιστότοπο https://www.instagram.com/how_are_you_mum/ . Με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, οι ‘Συμμετέχοντες’ δίνουν τη ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση τους για την ανωτέρω ανακοίνωση των ονομάτων τους.

7.Η Howareyoumum.gr δικαιούται να μεταβάλει τους όρους του διαγωνισμού ή να τον ανακαλέσει, σε οποιοδήποτε χρόνο, με ανακοίνωση στο https://www.instagram.com/how_are_you_mum/

8.Η Howareyoumum.gr  διατηρεί το δικαίωμα, σύμφωνα με τη δική της κρίση, να ακυρώσει οποιαδήποτε συμμετοχή θεωρεί ότι αντιβαίνει στους επίσημους όρους και προϋποθέσεις της κλήρωσης ή βλάπτει την ορθή και αμερόληπτη διεξαγωγή του διαγωνισμού.

9.Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των ανωτέρω όρων συμμετοχής.

Καλή επιτυχία σε όλους!!!

             

love xoxo

0 comments on “Βιβλιοδιαγωνισμός στο instagram.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: