ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ-DIY

Μία κάλτσα, λίγο ρύζι και έτοιμος ο χιονάνθρωπος!

Σούπερ εύκολη και Χριστουγεννιάτικη κατασκευή, που μπορείτε να τη φτιάξετε μαζί με το παιδάκι σας με υλικά που θα βρείτε μέσα στο σπίτι σας.

Τί θα χρειαστείς:

  • μία άσπρη κάλτσα και μία άλλου χρώματος
  • κόλλα σιλικόνης (αν δεν έχεις χρησιμοποίησε μια super glue)
  • ρύζι
  • κουμπιά, κορδέλες και ότι άλλο φανταστείς για να στολίσεις το χιονάνθρωπο σου
  • ψαλίδι
  • 1 μαύρο μαρκαδόρο, 1 ροζ κι ένα πορτοκαλί
  • 2 λαστιχάκια

Πώς θα το φτιάξεις:

Αρχικά γεμίζεις την κάλτσα με το ρύζι. Μόλις γεμίσει καλά παίρνεις το ένα λαστιχάκι και δένεις τη κάλτσα στο πιο ψηλό σημείο. Μετά, παίρνεις το δεύτερο λαστιχάκι και το περνάς στο σημείο που θες να ξεχωρίζει το κεφάλι με το σώμα. Στη συνέχεια αρχίζεις την διακόσμηση. Κολλάς τα κουμπάκια στο σώμα, του βάζεις την κορδέλα για κασκόλ και ζωγραφίζεις τα μάτια τη μύτη και το στόμα με τους ανάλογους μαρκαδόρους. Τέλος, κόβεις την χρωματιστή κάλτσα ώστε να  φτιάξεις το σκουφάκι. Το κολλάς και αυτό και έτοιμος ο χιονάνθρωπος!!!

ecedc40921ff35ffe9133e8e47d945b3

Ιδέα και photos απο το pinterest.

⛄ love xoxo ⛄

0 comments on “Μία κάλτσα, λίγο ρύζι και έτοιμος ο χιονάνθρωπος!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: