ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κερδίστε το επιτραπέζιο , Στο στόμα του λύκου!

Αγαπάμε τα επιτραπέζια για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς είναι  γιατί παίζουμε όλη η οικογένεια μαζί και περνάμε τον χρόνο μας διασκεδάζοντας. Το επιτραπέζιο που θα σου παρουσιάσω σήμερα είναι ιδανικό από πολύ μικρές ηλικίες ,  4 ετών και άνω, μπορούν να παίξουν από 2-4 παίκτες και το μόνο που χρειάζεσαι είναι όρεξη για παιχνίδι!

Το επιτραπέζιο,  Στο στόμα του λύκου , αποτελείται από έναν  γλυκούλη λύκο, απο μία τσιμπίδα-λαβίδα, από έναν τροχό και από 12 μικρά, τοσοδούλικα αντικείμενα. Ο λιχούδης λύκος μας, έφαγε τα αντικείμενα και αυτά κόλλησαν στα δόντια του! Σκοπός του παιχνιδιού είναι να βγάλεις όσα περισσότερα αντικείμενα μπορείς από το στόμα του λύκου χωρίς να αγγίξεις τα μεταλλικά σιδεράκια. Αν τα αγγίξεις, το στόμα του λύκου θα κλείσει και το παιχνίδι θα τελειώσει.

Πώς παίζεται:

Ο παίχτης που κάνει καλύτερα το ουρλιαχτό του λύκου ξεκινάει πρώτος και γυρίζει τον τροχό.  Ο παίχτης παίρνει την τσιμπίδα και προσπαθεί να αφαιρέσει 1 αντικείμενο που έχει το χρώμα που δείχνει το βέλος. Εαν ο λύκος δεν αρχίσει να κλαίει τότε κρατά το αντικείμενο που έβγαλε και συνεχίζει ο επόμενος. Εαν ο παίχτης ακουμπήσει ένα μεταλλικό τμήμα στο   στόμα του λύκου τότε το στόμα αρχίζει να κλείνει και χάνει το αντικείμενο. Νικητής είναι ο παίχτης με τα περισσότερα αντικείμενα!

 

Διασκεδαστικό αλλά και εκπαιδευτικό, αφού βοηθά στην ανάπτυξη της λεπτής κινητικότητας στην προσχολική ηλικία.

Σε συνεργασία με την As company,  κάνουμε δώρο 1 επιτραπέζιο. Αν θες να το κερδίσεις ακολούθησε τα παρακάτω βήματα!

1.Κάντε FOLLOW στη σελίδα facebook  του  HOW ARE YOU MUM, εδώ: https://www.facebook.com/howareyoumum/

2.Κάντε FOLLOW στη σελίδα facebook της εταιρείας As Company, εδώ: https://www.facebook.com/ascompanygr/

3.Κοινοποίηση της φωτό και κάντε tag  3 φίλους σας, που θα ήθελαν να διεκδικήσουν το δώρο.

Ο διαγωνισμός  ξεκινάει σήμερα  18/10/2018, και  θα λήξει 28/10/2018 και ώρα 23:59.

ΠΡΟΣΟΧΗ.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας πρέπει να ακολουθήσετε και τα 3 βήματα!

Όροι διαγωνισμού:

1.To FACEBOOK Page της Howareyoumum διοργανώνει διαγωνισμό σε συνεργασία με την AS Company, σύμφωνα με την κατωτέρω περιγραφόμενη διαδικασία, μέσω της οποίας θα διανεμηθεί στον τυχερό το παραπάνω δώρο.

2.Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό μπορούν να αποκτήσουν όσα φυσικά πρόσωπα διαμένουν στην Ελλάδα. Εξαιρούνται όσοι εργάζονται στη Howareyoumum.gr, ή συνδεδεμένες με αυτές εταιρίες, καθώς και τα άτομα που εμπλέκονται άμεσα με την διαχείριση της εν λόγω προωθητικής ενέργειας και οι συγγενείς όλων των παραπάνω έως β’ βαθμού.

3.Η διαδικασία έχει ως εξής: Από τις 18/10/2018 έως τις 28/10/2018 όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στον διαγωνισμό θα πρέπει να κάνουν follow στις παραπάνω σελίδες και κοινοποίηση της φωτό και tag 3 φίλους στο post του διαγωνισμού.

4.Για την ανάδειξη του νικητή  θα διεξαχθεί κλήρωση.

5.Κατά την κλήρωση θα αναδειχθεί  και 1 αναπληρωματικός  νικητής, στον οποίο θα διατεθεί  το δώρο  που τυχόν δεν θα παραληφθεί  εγκαίρως ή δεν θα απονεμηθεί στον αρχικό νικητή λόγω ακύρωσης της συμμετοχής. Εάν ο πρώτος  νικητής δεν επικοινωνήσει μαζί μας για να μας δώσει τα στοιχεία του εντός 3 ημερών από  την ανάδειξη του, τότε το δώρο πάει στον δεύτερο νικητή.

6.Η Howareyoumum.gr διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει τo όνομα του νικητή στον ιστότοπο http://bit.ly/2qz2JlM  . Με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες δίνουν τη ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση τους για την ανωτέρω ανακοίνωση των ονομάτων τους.

7.Η Howareyoumum.gr  διατηρεί το δικαίωμα, σύμφωνα με τη δική της κρίση, να ακυρώσει οποιαδήποτε συμμετοχή θεωρεί ότι αντιβαίνει στους επίσημους όρους και προϋποθέσεις της κλήρωσης ή βλάπτει την ορθή και αμερόληπτη διεξαγωγή του διαγωνισμού.

8.Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των ανωτέρω όρων συμμετοχής.

Πολλά ευχαριστώ στην As Company, για τα υπέροχα δώρα της και την εμπιστοσύνη που μας δείχνει!!!

 

Καλή επιτυχία σε όλους!!!

 

0 comments on “Κερδίστε το επιτραπέζιο , Στο στόμα του λύκου!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: